Copyright © 2017 Dragos Stoica. Contact author.Book Online

* Please Fill Required Fields *
About Me
Dragos Stoica

Professional Photographer based in Bucharest, Romania.

Contact me!

Published in

Dragos Stoica – Expeditie in Delta Dunarii

Desi iubesc si practic cu drag toate genurile fotografiei, incercand sa fiu un profesionist mereu in toate, natura ramane preferata mea. Statica sau tumultoasa, calda sau rece, uscata sau umeda, fauna sau flora, este perfecta prin insasi imperfectiunile ei si nu este nemultumita sau stresata de vreun neajuns al sau.

NIKKOR 600mm f/4G ED VR la BIAS 2015

Dragos Stoica ne prezinta fotografiile sale realizate cu Nikon D4 si AF-S NIKKOR 600mm f/4G ED VR la Bucharest International Air Show 2015, cel mai mare miting aviatic  din Romania, care a avut loc pe 2o iunie 2015 la Aeroportul International Baneasa.

In Zanzibar cu membrul NPS Dragos Stoica

Intors recent din Zanzibar, Dragos Stoicamembru NPS, ne-a incantat cu fotografiile sale pline de culoare, caldura si fascinatia unui loc indepartat si a unei culturi diferite. Va invitam sa vedeti cateva fotografii si sa aflati de la Dragos impresii despre Zanzibar si oamenii sai.

REVIEW NIKON 300MM F/4E PF ED VR

Cred că s-au făcut câțiva ani buni de când “Nikonienii” așteptau cu nerăbdare un nou Nikon 300mm F4. Cu stabilizare, mai rapid, mai sharp etc.

Dragoș Stoica, fotograf al extremelor

Pe Dragoș Stoica îl știți probabil de pe Facebook. Și din fotografiile de la evenimente. Și din fotografiile de sport. Și din fotografiile de natură

Dragoş Stoica: fotografia – un mod de viaţă

Privind albumele de fotografie ale lui Dragoş Stoica, am înţeles un lucru: pentru el fotografia nu este un hobby – este un mod de viaţă.

Dincolo de blitz

Fotografii reusite vrem toti. O rama  care sa aiba  imaginea ideala , cea care ne aduce un zambet si secunde de melancolie. In interviul de astazi l-am ales pe Dragos  Stoica, un fotograf  ce reuseste sa imortalizeze imagini speciale.